PLANIFIQUEM LA CURA DE LA TEVA PELL


TRACTAMENTS FACIALS basics
*Higiene facial amb punta de diamant mascareta de parafina i extracció, afinalitzant la higene amb un protocol específic en funció del tipus de pell. Els resultats són una pell oxigenada fina i lluminosa preparada per augmentar els resultats dels productes que utilitzem a casa i dels tractamemnts que farem a cabina a partir d´ara. Temps de realització 1´15 min Preu 39e
                                                                                      *Higiene facial bàsica més tractament Coolifting. Oxigena les teves  cèl.lules amb Co2. Fem penetrar Àcid hialurònic a alta pressió i Baixa temperatura, aportant desinfecció a més de hidratació i vitamines. Sense dubte un complement idoni per la teva higiene que a més de netejar en profunditat la pell, aporta un tractamement profund amb resultats d´una pell preciosa per encarar qualsevol situació.                 Temps de realització 1hora                                                                                                                                59€

TRACTAMENTS ESPECIFICS FACIALS

BDR Càpsula del Temps

Tractament dermocèutic nanomolecular especalitzat en arrugues, taques i reafirmació             49€

BDR La càpsula del Temps és un tractament profund on a través de capçals d’inducció aprtem col.lagen, àcid hialurònic a les capes més profundes de la pell. Els productes BDR són dermocèutics nanomoleculars i ens aporten una qualitat extraordinària, molècules més petites que aconsegueixen penetrar a capa molt profunda i una quantitat de producte actiu molt més elevat que qualsevol cosmètica comercial. Els resultats són la eliminació de les arrugues, les reomplim i allisem, millora significativa de taques i marques de la pell, regeneració cel.lular, pell lluminosa i visiblement més jove.

Temps de realització 1´15h Preu 80€

És aconsellable una cita amb la esteticista que després de valorar la pell, les seves necessitats i potencialitats, diagnosticarà i planificarà una cura adequada.

________________________________________________________________________________________________________________________

LPG Facial

Massatge mecànic simulador del Kobido japonès, que estimula i activa la producció de colàgen i reomple les arrugues, unifica i aclareix el to de la pell, reafirma les estructures intercel.lulars i, drena líquids i toxines acumulades, aconseguint reduir la papada de manera espectacular.

1- Coll, escot i òbal facial . Temps 40´ Preu 51€

2- Zona ocular. Mirada radiant. Temps 30´ Preu 39e

3- Facial complert. Temps 50´ Preu 80e

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

COOLIFTING

Flash de bellesa i tractament profund tot en un.

Através d´una pistola que emet producte actiu a molta pressió i baixa temperatura aconseguim uns resultats espectaculars. Oxigena les tevés cèl-lules amb Co2, ideal per abans d´un esveniment (8h), o com tractament profund després de varias sessions. Després del nostre diagnòstic t´aconsellarem les sessions i la freqüència que necessita la teva pell.

*Coolifting: 100% àcid hialurònic, cura hidratant i il-luminadora  49€

*Coolclear: 50% àcid hialurònic + glicòlic i vitamina C, unifica el to de la pell i és preventiu de les  taques 49€

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BINARY RÖSS regenerador cel.lular.

La Radiofreqüència, Diatèrmia i Electroestimulació, converteixen aquest aparell en una poderosa eina per regenerar les cèl-lules, convertint-lo en un antienvelliment i reafirmant  de llarga durada unificant el to de la pell i atenuant marques i cicatrius.

Temps de realitzacció 1hora             Preu 54€ 

                                                

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TRACTAMENTS CASMARA

Tecnologia avançada dermocèutica convinada amb elements naturals. Tots els tratamients culminen amb una mascareta de alginats que a més de les propietats específiques de cada tractament, totes elles, una vegada retirada queda amb la forma de la teva cara amb textura gomosa. Els ingredients actius es mantenen vius durant 48 hores, amb la qual cosa, es recomana aplicar-la a casa dos dies seguits després de la sessió.

PURIFYING: Higiene facial d´última generació amb Cosmètic Drone que actua com conductor inteligent , per a transportar l´actiu encapsulat fins a línterior el de la cèl.lula, eliminant així les toxines i reduint la seva futura formació.

En augmentar la oxigenació millora la respiració celular reprogramant-les per tal que el seu metabolisme funcioni al 100%.

Ideal com a únic tractament de neteja profunda en pells mixtes o per equilibrar un excés de greix en pells mixtes-greixoses i molt greixoses.

INFINITY: Tractament activador de la Juventud, fórmula revolucionària en el sector mèdic-estètic, actuant directamente sobre l´ADN éssent un anti edat genòmic per rejuvenir epigenètic, amb contingut del Factor de creixement.

Aporta nutrients, elimina bosses i ulleres . Per la seva acció lifting inteligent restaura la fermesa de la piel, el tractament es complementa amb una suau i agradable electro estimulació que s´ aplica en el moment de la mascareta, donant encara més força al tractament i als seus resultats. Pell visiblement més jove i radiant.

OCEAN MIRACLE: Tractament eco-natural ant- edat i reafirmant, 100% vegano. Certificat ecocet

Formulat amb actius marins naturals que actuen a nivell celular rejuvenint la pell de dins cap a fora transformant las cèl.lules envellides en cèl.lules joves.

Estimula la síntesis del colàgen i la elastina per redensificar la pell i tonificar-la.

Altament hidratant i protector celular de l´ estrés que produeixen els canvis de temperatura…

Indicat per tot tipus de pell incloses les més sensibles.

ACCURETT

Crioterapia per la eliminació o atenuació de les taques de la pell, desde 29€

REMODELAR EL TEU COS ARA ÉS UN PLAER

PERSONALITZEM EL TEU TRACTAMENT CORPORAL A LES TEVES NECESSITATS

Tractaments Corporals

LPG Endermologie ALLIANCE

LPG Aliance Endermologie és la única tècnica no invasiva d´estimulació mecànica de la pell, que permet reactivar de forma natural el metabolisme de las cèl.lules. Massatge mecànic reductor del greix resistent i localitzat, aconsegueix allisar la pell de taronja i redensificar la dermis. aconseguim tres objetius en cada sessó : reafirmar drenar i reducir.

Tractamients Detox, acupressió y relaxació. Pre I post part.

També és un tractament específic pre i post operatori. Quan es realitza prèviament a una operació s´activa la linfa, encarregada de les defenses, contribuint a una millor evolució del post operatori, obtenint menys inflamació i possibles hematomes.

És un tractament que fusiona el plaer d´un massatge amb els resultats d´una aparatologia d´alt rendiment.

Massatge mecànic reductor de cel-lulitis i greix, reactiva la circulació linfàtica i sanguínea, reafirma i tonifica la pell. 

El millor tractament natural no invasiu i de confort, amb resultats demostrats.

Les sessions començaran després d´una cita amb l´esteticista on es farà un diagnòstic del tipus de pell, tipus de greix en cada zona del cos i s´acordarà el tractament més adequat amb el programa endermologie.

Les sessions tendràn una durada de 20, 30 o 40 minuts en función de la zona que haguem de tractar.                                  desde 51€

——————————————————————————–

LIPOCONTRAST DUO

Fulmina el greix en dues sessions!!!

LIPOCONTRAST DUO .És un dispositiu basat en una tecnologia de cryòlisis avançada: termolipòlisis de contrast.

La lipocryòlisis és una tècnica no invasiva, exitosa i reconeguda per la seda eficàcia en la reducció de la grassa localitzada. Actualment, aquesta tècnica està en plena evolució i els últims avenços condueixen a un procediment original, que va més enllà gràcies a LIPOCONTRAST DUO

INDICACIONS

LIPOCONTRAST està indicada per la reducció de grassa localitzada (inclús grassa fibrosa) en diferents àrees (Abdomen, flancs, esquena, braços, cartutxeres, genolls i pit en homes) gràcies a aplicadors de diferents mides.

LIPOCONTRAST està indicat per reduir adipositats localitzades. A més, també s´aconsegueixen resultats significatius en grassa fibrosa, el que era la principal asignatura pendient de la lipocryolisis de primera generació.

SESSIONS

En funció de la profundidad del teixit gras, poden ser necessaries entre una y tres sessions per zona,amb un intèrval mínim de quatre setmanes. La durada que té cada sessió és d´una hora.

LA TÈCNICA

El teixit gras s´ailla dins d´un aplicador i és sotmès a un triple xoc tèrmic (calor-fred-calor) d´acord a uns paràmetres de temps, temperatura i energia molt precisos automatitzats mitjantçant un software.

EFECTE I CONSEQÜÈNCIES

L´efecte es produeix de manera quasi immediata. Una part de les cèl.lules grasses queden inhabilitades, mentres que d´altres entraran en un procés de apòptosis severa i s´eliminaran durant les setmanes següents.

Els resultats obtinguts amb LIPOCONTRAST són pràcticament inmediats. En una sessió seus pot arribar a eliminar fins la tercera part del teixit gras tractat, això confirma que LIPOCONTRAST té sobre un 33% més de efectividad en la eliminació total de l´adipocit respecte a la cryolisis normal.

Durant aquest periode de quatre semantes recomanem fer altres tractaments que ajudin en el procés com LPG, Radiofrequència ,pressoteràpia, tractaments Casmara..

És un tractamement transformador que cal aprofitar per la seva rapidès i eficàcia. Sens dubte una joia!

BINARY RÖSS

Radiofreqüència, diatèrmia i electroestimulació. Activa les lipòlisis i elminació del greix localitzat, la cel·lulitis i reducció del volum. Oxigena i reafirma els teixits dèrmics i musculars. Efecte descontracturant .Post operatori i part. 35€

MANUALS:

  • Reductor Thermoactive Casmara localitzat

Tratamiento que actúa sobre la grasa y celulitis localizada, eliminándola y evitando su futura acumulación. Redefine la figura gracias a su efecto reductor, drenante y reafirmante. Su formulación también contiene agentes hidratantes. 69€                                                                                       

  • Reafirmant Cryogenic Casmara  localitzat

Tratamiento que actúa sobre el colágeno y la elastina, sustancias responsables de la elasticidad y firmeza de la piel, devolviéndole su firmeza y juventud. Reafirma, tonifica y redefine la silueta. Su formulación también contiene agentes hidratantes 69€

*Cosmética de última generación, la mascarilla de alginatos de Casmara tiene la capacidad de mantenerse viva durante las siguientes 48h de aplicación conservando las propiedades de los principios activos intactos (cuando se solidifica se vuelve de una textura gomosa), por ello una vez retirada la clienta se la lleva a casa continuando su tratamiento 2 dias mas.    

   

BALLANCER. La Pressoteràpia.

Mitja hora de Pressoteràpia equival a 1h de massatge manual !!

Tractament de compressió per aire, millora la circulació sanguínia i limfàtica,cel·lulitis, edemes rampes, pre i post operatori i part. 40 minuts 29€

TRACTAMENTS ESPECÍFICS

Com a pre-operatori és molt beneficiós doncs s´activa la limfa, encarregada de les defenses, contribuint a una millor evolució del post operatori, millorant els processos inflamatoris i possibles ematomes.

disposem de les segünts tècniques:

DLM: drenatge limfàtic manual LPG endermologie ALLIANCE Presoterapia BALLANCER

*El post operatorio s´efectuarà segons la tècnica, sempre amb el consentiment i directrius del metge.

DÓNA’T TEMPS PER TU

Massatges

QUIROMASSATGE

Massatge terapèutic manual per contractures musculars, cel-lulitis i activar la circulacio sanguínea . 25 minuts 31€ 55 minuts 52€

DLM

Drenatge limfàtic manual, activa la circulacio limfatica i el sistema immunològic, elimina retenció de líquids                                                          25 minuts 31€ 55 minuts 52€

PRENATAL

Increment del sitema immunològic tant de la mare com del nadó obtenint grans beneficis en el part i post-part (a partir del 4rt mes de gestació). 55 minuts 52€

EXPERIÈNCIES SPA

Amb el pelling o exfoliciacio es retiran les cèl·lules mortes de la superfície de la pell, aconseguint que estigui mes hidratada i absorbeixi els productes específics que apliquem tant a continuació com en els dies consecutius, és apropiat efectuar-se aquest tractament en cabina cada 3 mesos o sempre que es desitgi, però molt convenient fer un manteniment a casa setmanal o quinzenalment amb les directrius de la esteticiste.

  • Exfoliacio corporal + hidratacio amb olis essencials                     51€
  • Exfoliacio corporal + 1h de massatge amb olis essencials   69€                    

Manicura i pedicura


Les mans són una part del nostre cos que fem servir tot el temps, així q es mereixen una cura especial, a la Flor del Olivo tenim una manicura que no només embelleix les ungles amb esmaltat tradicional i semipermanent, sinó que també hidratem i tenim cura de la pell i les cutícules, fent que el resultat sigui més efectiu i duraders.

A més tractem la cutícula amb torn, (manicura russa) per tenir un acabat perfecte
Icono de Validado por la comunidad
Icono de Validado por la comunidad

Maquillatge ( Servei temporalment tancat)

Amb el maquillatge aconseguim corregir imperfeccions i tenir un millor aspecte, però per a això hem d’estar sota les directrius d’una bona professional que ens aconselli segons el nostre tipus de pell i fisonomia, a fi que el teu maquillatge tingui una aparença el mes natural possible i regruix el millor de tu, fins i tot sent un maquillatge sofisticat o de nit.

Efectuats amb productes de primera línia com clarins o shiseido

Curs d´automaquillatge personalizat    2’30h 79€

Maquillatges per esdeveniments des de         29€

Pestanyes i celles

RESSALTA LA TEVA MIRADA

Les celles són el marc de la mirada i les pestanyes una arma de seducció, per això el mercat de la seva cura a tret avanços que permeten potenciar de manera natural i protegint i reforçant el pèl d’aquestes zones

Arqueja les teves pestanyes donant una sensació óptica que són mes llargues

No dubtis a posar-te en mans d’una bona professional que a més de tenir tractaments de cabina t’aconsella els productes que necessites per cuidar-te a casa.

Lifting de pestanyes 35€

Tint de pestanyes 12€

Lifting + tint de pestanyes 44€

Tint de celles 16€

Llaminat KERAFILL 59€

BONO 2 sesions de llaminat + 1 liftng de pestanyes y tinte 147€

Depilacions

DEPILACIÓ FEMENINA

Engonals. 11€

Brasileres. 14

Pubis. 19€

Mitges cames. 16€

Llavi superior. 4€

Celles amb pinces. 7€

DEPILACIÓ MASCULINA

Tòrax + Abdomen. 22€

Esquena completa. 24€

Cames senceres. 29€

DEPILACIÓ LÀSER DIODE

DONES

Aixelles. 39€

Engonals brasileres. 49€

Pubis complet. 59€

Mitges cames. 49€

Cames senceres. 99€

HOMES

Tòrax + Abdomen. 89€

Esquena completa. 89€

Cames senceres. 129€

Braços sencers. 69€

G-mail: Laflordelolivo1@gmail.com