La Flor del Olivo som un centre de Serveis destinat a donar confort i Servei d´alta qualitat als nostres clients.

Una evolució de més de 90 anys fa que agraïm, des del fundador Antonio Olucha i la Marta Piñol fins a cada una de les persones que ha fet possible aquest projecte des del 1929.

En aquests darrers anys, una part de La Flor del Olivo ha evolucionat i desenvolupat el Servei d´Estètica i Perfumeria per aconsellar i ajudar a que fessim realista el somni de cuidar-nos, atenent les necessitats i la il.lusió de oferir tractaments d´estètica d´alta qualitat i tecnología avançada.

Els nostres principals objectius són el de donar un Servei d´alta qualitat, amb Consells professionals i ètics, amb resultats objectius en tots els tractaments i serveis que donem. Acompanyats sempre de les millors marques i aparatologia d´última generació que ens recolzen en el procés.

En el nostre centre trobaràs servers d´Estètica avançada amb tractaments corporals, facials, realitzats amb cosmètica professional tant nanomelecular com natural. També podrás disfrutar de massatges relaxants, de drenatge linfàtic o descontracturants, tots ells fets amb olis essencials naturals.

Volem oferir una cura integral , per això hem inclòs Zona de mans y peus, cura i tractament específics de ulls, amb disseny de celles i lifting de pestanyes. La depilació amb cera i Làsser de Diode forma part i és de vital importància per nosaltres, doncs ens permet offrir la depilació definitiva i indolora que la nostra clienta i client es mareix.

El nostre Centre compte amb un equip humà d´una professionalitat i experiència impagable, que fa que cada dia segui un privilegi contar amb ell. Són les persones que ofereixen els seus coneixaments i assessorament, ajudant a escollir els productes i serveis que més et convinguin i cuidin de la teva salut i benestar.

Amb aquest objectiu de oferir un Servei transversal en la cura de la pell I la belles, tenim un ventall de productes i marques per seguir aquests tractaments a casa. Aquesta tasca cal fer-la ben feta I és per això que els resultats dels tractaments al nostre centre són un èxit. T´ajudem a seguir cuidan-te des de casa.

Convençuts que la nostra tasca és cuidar-te, vina a disfrutar d´un TEMPS PER TU.

ESTEM A:

Te mereces un tiempo para ti …¡Tenemos el rincón de tus sueños!

Horario

De lunes a viernes de 10 a 20:00h – Sabados de 10 a 14h

Puedes llamarnos o enviar un what aap 645 461 877

intagram: laflodelolivo_

G-mail: Laflordelolivo1@gmail.com

Instagram: @laflordelolivo_

DiaHora
Lunes10:00–20:00
Martes09:00–20:00
Miércoles09:00–20:00
Jueves09:00–20:00
Viernes09:00–20:00
Sábado09:00-14:00
DomingoCerrado

¿Tienda?

G-mail: Laflordelolivo1@gmail.com

📞 645461877 Podéis pedir hora en el watts